سال مهـار تـــورم، رشــد تولـید

۱۴۰۴/۰۷/۲۲
www.shorakh.com
دومیــــن حــــــوزه علمیـــــــه جهـــــــان تشیـــٌــــع

تاریخ انتشار :

۱۳۹۸/۰۳/۰۸

دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان: ما از فاصله افتادن با مردم ضرر کردیم.

حجت الاسلام و المسلمین فرزانه در دیدار با اعضای ستاد یادواره شهدای روحانی مدارس علمیه حضرت مهدی عج و نیز نکوداشت حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی امامی سه اصل اخلاص، ساده زیستی و کاربزرگ با امکانات کم را مورد تأکید قرار داد.

به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی، حجت الاسلام و المسلمین فرزانه در دیدار با اعضای ستاد یادواره 28 شهید روحانی مدارس علمیه حضرت مهدی عج و صاحب الزمان و نیز نکوداشت حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی امامی شرایط امروز روحانیت را بی سابقه دانست و امکانات فراوان، نیاز امروز جامعه به روحانیت و دشمنی دشمنان را از جمله شرایط خاص امروز عنوان کرد.

دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان اخلاص را از جمله اصول ثابت دانست و گفت: آقای امامی به حق آدم مخلصی است. اینکه کسی مدرسه ای بسازد و به دیگری واگذارد، معلوم است که نام و نشان او در کار نیست.

وی به خاطره ای از شهید بهشتی پرداخت و گفت: شهید بهشتی می گفت برای اداره رادیو و تلوزیون آدمی را می خواهیم. کسی را معرفی کردند که خوب بود اما می‌گفتند از دشمنان سرسخت ایشان است. شهید بهشتی گفت: مهم این است که ایشان می تواند رادیو تلوزیون را اداره کند هرچند با من بد است. بعد آن شخص از مخلصان شهید بهشتی شد این یعنی اخلاص. ما باید به نسل امروز نشان دهیم که این قدر اخلاص تأثیرگذار است.

حجت الاسلام و المسلمین فرزانه از جمله امتیازات روحانیت قبل انقلاب را با سختی زندگی کردن برشمرد و کارهای ماندگار را ناشی از تحمل سختی ها و اخلاص دانست.

امام جمعه موقت مشهد اصل دیگر را ساده زیستی دانست و گفت: در همین گذشته ما، ساده زیستی نه به معنای چیزی نداشتن بلکه به عنوان اصل بود. اگر ساده زیستی از طلبه گرفته شود چیزی نمی ماند. آقای امامی از این ویژگی برخوردار بودند و طلبه ها باید بدانند.

حجت الاسلام و المسلمین فرزانه اصل سوم را انجام کاربزرگ با امکانات کم عنوان کرد و ضمن تأکید به انجام کارهای بزرگ در شرایط سخت توسط شهید بهشتی، شهید مطهری و مقام معظم رهبری گفت: هیچ بزرگی بدون تحمل سختی به بزرگی نرسیده است.

دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان با تقدیر از خدمات حجت الاسلام و المسلمین امامی در ساخت مسجد، حوزه علمیه و درمانگاه آسیب حوزه های علمیه را فاصله گرفتن از مردم دانست و گفت: ما از فاصله افتادن با مردم ضرر کردیم.

در ابتدای این دیدار اعضای ستاد یادواره 28 شهید روحانی مدارس علمیه حضرت مهدی عج و صاحب الزمان عج و نیز ستاد نکوداشت حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی امامی گزارشی از روند فعالیت های مقدماتی این برنامه ارائه نمودند.

ثبت دیدگاه

هیچ دیدگاهی برای این پست قابل نمایش نمی باشد.

ارتباط مستقیم با مسئولان
تلفن ثابت:
کد پستی:
9154656386
رایانامه:
ساعت کاری:
شنبه الی چهارشنبه:

ساعت 7:30 - 14

روزهای پنجشنبه:

ساعت 7:30 - 13

آدرس:
مشهد مقدس، حرم مطهر، بلوار شهید شوشتری، انتهای شهید شوشتری 7، ساختمان شورای عالی حوزه علمیه خراسان
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دبیرخانه شورای عالی حوزه علمیه خراسان می باشد، استفاده از مطالب وب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
ارتباط مستقیم با مسئولان
دبیر شورای عالی
تلفن : کد پستی: رایانامه:
051-32008497 9154656386 shora@mailkh.com
051-32008118