تاریخ انتشار :
۱۳۹۸/۰۳/۳۱
به مناسبت روز بسیج استادان، استاد حوزه علمیه خواهرن خراسان نقش استادان بسیجی در بیانیه گام دوم انقلاب را تبیین کرد.
استاد حوزه علمیه خواهران مشهد: وظیفه اصلی اساتید جهاد تبیینی است.
به مناسبت روز بسیج استادان استاد حوزه علمیه خواهرن خراسان نقش استادان بسیجی در بیانیه گام دوم انقلاب را تبیین کرد.
مصاحبه اختصاصی: به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورایعالی، سرکار خانم مهوش به مناسبت سالروز بسیج استادان به تبیین وظایف اساتید بسیجی نسبت به تحقق بیاینه گام دوم انقلاب پرداخت و عنوان نمود: نقش اساتید بسیجی نسبت به جوانانی که انقلاب را حس نکردهاند و تلاشهای گذشته و جاهلیت پهلویها را ندیدهاند، نقشی خطیر است. وی گفت: نقش یک استاد طلبه بسیجی که در تعامل با قشر جوان پیش به سوی ساختن جامعه مهدوی و زمینه سازی ظهور حرکت می کند باید تبیین شود که با توجه به فرامین حضرت امام راحل (ره) و رهبری معظم انقلاب درمییابیم وظیفه اصلی اساتید جهاد تبیینی است و این امر با تبیین رسالت طلبگی و رسالت حوزوی بودن مشخص می شود.
وی در ادامه افزود : از مهمترین فرمایشات حضرت آقا بیانیه گام دومی است که نیاز به تبیین بند بند آن است؛ زیرا تبیین تبین می آورد و وقتی تبین آمد عزت و استحکام را در پی دارد و منجر به برداشتن گام در مسیر درست می شود.
استاد طرح صالحین مشهد گفت: در نقش آفرینی اساتید برای تبیین بیانیه گام دوم مقایسه بین گذشته و حال به روش قرآن، این ثمره را دارد که جوان بداند کشور ما کجا بود ؟ چه کسی برای ما مسئول مشخص میکرد ؟ امکانات کجا بود ؟ چه کسانی میتوانستند درس بخوانند ؟ ما در چه جایگاه علمی بودیم و اکنون در چه جایگاهی هستیم ؟
استاد حوزه علمیه خواهران با اشاره به تقویت روحیه جهادی جوانان افزود :شناخت جوانان یکی دیگر از نقاطی است که اساتید باید به آن بپردازند. روحیه جهاد همراه با تربیت است و بدون تربیت جهاد محقق نخواهد شد، چنان که در زمان دفاع مقدس، جهاد همراه با تذهیب و تزکیه و تربیت بود که بر این اساس وظیفه استاد، نشان دادن مسیر و مشخص کردن راه رشد و ترسیم نتایج آن است و با این ترسیم جوان میتواند تصمیم بگیرد.هر کجا در این وظایف کوتاهی کردیم دیگر توقع قرار گرفتن جوانان در مسیر هم نیست. امروز متاسفانه -شاید به علت کم کاری ما- جوان جایگاه خودش را نمیداند و هویت خودش را گم کرده است. در زمان جاهلیت دختران را زنده به گور میکردند و اکنون در جاهلیت مدرن شخصیت دختران را زنده به گور میکنند و ترور شخصیتی میکنند. با تبیین مبانی هویتی برای جوان، نقش آن ها برای خودشان تبیین می شود. جوانی که همت دارد، خلاق است، روحیه امیدوار دارد و تمام خوبی های لازم را دارد ، نیاز به معرفی جایگاه شایسته اش دارد، سپس او خودش ادامه مسیر می دهد . اگر میبینیم مسیر را نمیرود، شاید نقش ما خوب عملیاتی نشده است .
خانم مهوش خاطرنشان کرد: یکی دیگر از نقشهای اساتید ، پاکسازی و طهارت معنوی روح جوانان است که در بیانیه گام دوم بعد از توصیه به علم و پژوهش ، بر روی معنویت تاکید شدهاست. در صورتی اساتید در تبیین معنویت موفق هستند که خودشان در معنویت موفق باشند و دغدغه مندی خود را بتوانند منتقل کنند . لذا نقش و رسالت اساتید این است که شرایط و موقعیت را به گونه ای فراهم کنند که طلبه علاوه بر اینکه فردی علمی و انقلابی و با بصیرت است ، با معنویت هم باشد .
استاد مدرسه علمیه جامعه الرضویه حوزه علمیه مشهد با تاکید به ضرورت تمرکز بر وظایف خویشتن گفت : علم بدون معنویت و معنویت بدون علم ، هر دو راهگشا و واصل به اهداف نیست. معنویتی که در گام دوم بیان شده به معنی برجسته کردن ارزشهای معنوی از قبیل اخلاص ، ایثار، توکل و ایمان در خود فرد و جامعه است. اخلاق هم به معنی رعایت فضیلتهایی مثل خیرخواهی و گذشت و راستگویی ، شجاعت و تواضع است . تبیین این بایسته های معنویتی و اخلاقی باید توسط اساتید صورت گیرد. در مسائل اقتصادی و مباحث دیگر هم باید به تبیین مسائل پرداخت اما آنچه رسالتش مستقیم به اساتید حوزوی بازمی گردد ، علمیت و معنویت و اخلاق است.
وی در پایان افزود : ما هرچه داریم از حوزه علمیه است و این را هم مدیون اساتید انقلابی و بسیجی و ولایی است . ان شاءالله ما هم در همین مسیر گام برداریم.
ثبت دیدگاه
تلفن : | کد پستی: | رایانامه: |
051-32008497 | 9154656386 | shora@mailkh.com |
051-32008118 |