سال مهـار تـــورم، رشــد تولـید

۱۴۰۴/۰۲/۱۰
www.shorakh.com
دومیــــن حــــــوزه علمیـــــــه جهـــــــان تشیـــٌــــع

تاریخ انتشار :

۱۳۹۸/۰۸/۱۸

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان: مردان بزرگ اگر موفقیت و توفیقی به دست ‌آورده‌اند، بخش مهمی از آن را مدیون همسران‌شان هستند.

حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی ضمن تأکید بر تأثیرگذاری زنان بر خانواده و جامعه، خواستار روشنگری بانوان فرهیخته و فعال فرهنگی نسبت به حقایق غرب شد.

به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در دیدار بانوان برگزیده اولین سوگواره فرهنگی خاتون رضوی با اشاره به تأثیر مهم زنان یک جامعه بر جایگاه و آینده آن جامعه، ابراز کرد: گاهی تأثیرگذاری زنان بر جامعه و خانواده به مراتب بیشتر از مردان است.

وی افزود: مردان بزرگ اگر موفقیت و توفیقی به دست ‌آورده‌اند، بخش مهمی از آن را مدیون همسران‌شان هستند و اگر همراهی و همکاری همسران‌شان نبود، مردان بزرگ به قله‌های موفقیت نمی‌رسیدند.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه زنان در تربیت فرزندان تأثیر بسیار بیشتر از مردان دارند، ابراز کرد: امام حسین(ع) علاوه بر حضرت عباس(ع) برادران دیگری نیز داشتند، برخی از آنها در مدینه ماندند و حتی به کربلا نیز نیامدند، اما قمر بنی هاشم(ع) بر قله ادب، وفاداری، انسانیت و ولایتمداری قرار گرفته‌اند و برای همیشه در تاریخ ماندگار شدند، که دلیل آن تربیت شایسته حضرت ام البنین(س) است.

وی با تأکید بر نقش حساس و مهم مادر در تربیت فرزندان، ابراز کرد: ویژگی‌ شاخص حضرت عباس(ع)، معرفت بالای آن حضرت بود و این معرفت را قمر بنی‌هاشم(ع) در دامان حضرت ام البنین(س) آموختند.

وی ابراز کرد: حضرت ام البنین(س) از بانوان با معرفت و پر فضیلت بودند که به خاندان نبوت، محبت و دلبستگی خالصی داشتند، اما متأسفانه ما نتوانستیم آنگونه که باید این بانوی بزرگوار را به جامعه معرفی کنیم و فقط به جنبه احساسی، عاطفی، سوگواری و عزاداری آن پرداختیم.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های گسترده دشمنان بر تحت تأثیر قرار دادن زنان جامعه، گفت: زنان از یکسو به جهت عاطفی بودن زودتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند و از سوی دیگر نقش بسیار مهمی در کانون خانواده و تأثیرگذاری بسیار بالایی دارند، بنابراین دشمن برنامه‌ریزی جدی برای آنان دارد.

وی با بیان اینکه دشمن از نقش مهم و تأثیرگذار زن در جامعه مطلع است، بنابراین بسیار تلاش می‌کند این تأثیر را در جهت منفی قرار دهد، اظهار کرد: دشمنان دین و انسانیت در غرب چه بلایی سر جایگاه و مقام زن آوردهاند؟ اسم آن را آزادی زن می‌گذارند اما در حقیقت بردگی است.

حجت الاسلام والمسلمین مروی با بیان اینکه غرب به نام آزادی بردگی بدتر از دوران جاهلیت پیش از اسلام را بر سر زن آورده‌ است، گفت: یکی از وظایف مهم بانوان فرهیخته و فعال فرهنگی روشنگری جامعه زنان نسبت به این حقایق است، کلام و قلم شما بانوان تأثیرگذاری بیشتری دارد؛ با کار فرهنگی و هنری، زنان جامعه را به پاکدامنی و عفت دعوت کنید.

نقل از سایت آستان نیوز

کدخبر: 2595

ثبت دیدگاه

هیچ دیدگاهی برای این پست قابل نمایش نمی باشد.

ارتباط مستقیم با مسئولان
تلفن ثابت:
کد پستی:
9154656386
رایانامه:
ساعت کاری:
شنبه الی چهارشنبه:

ساعت 7:30 - 14

روزهای پنجشنبه:

ساعت 7:30 - 13

آدرس:
مشهد مقدس، حرم مطهر، بلوار شهید شوشتری، انتهای شهید شوشتری 7، ساختمان شورای عالی حوزه علمیه خراسان
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دبیرخانه شورای عالی حوزه علمیه خراسان می باشد، استفاده از مطالب وب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
ارتباط مستقیم با مسئولان
دبیر شورای عالی
تلفن : کد پستی: رایانامه:
051-32008497 9154656386 shora@mailkh.com
051-32008118