تاریخ انتشار :
۱۳۹۸/۱۱/۱۹
در جلسه بررسی رشته تخصصی ادبیات عرب بر لزوم تسلط همه ی طلاب بر ادبیات عرب کاربردی تأکید شد.
به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی، دومین جلسه بررسی رشته تخصصی ادبیات عرب حوزه علمیه خراسان در مقاطع تخصصی و عالی برگزارشد.
در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین حمید محمدی مولف کتاب های ادبیات عرب، بر تلاش برای آموزش و پژوهش در ابعاد و شاخه های مختلف علوم ادب عربی در حوزه خراسان تاکید کرد.
وی با تأکید بر مطالبات مقام معظم رهبری مبنی بر آموزش شایسته ادبیات عرب در حوزه های علمیه، به انتظارات جامعه از طلاب در تسلط بر ادبیات عرب پرداخت و گفت: سطحی از زبان وادبیات عرب جزء ذاتی هویت طلبگی است و همه کسانی که در حوزه هستند باید در آن تراز باشند.
دبیر شورای توسعه فرهنگی قرآنی گفت: در سطح عمومی و مقدمات علاوه بر قواعد، تسلط بر 4 مهارت یادگیری زبان ضروری است.
حجت الاسلام والمسلمین حمید محمدی بر لزوم آمادگی طلاب در دوره سطح، برای ورود به گرایش های تخصصی ادبیات عرب تأکید کرد و گفت: آموزش ادبیات عرب بطور کامل در 5 سطح طراحی شده است و حوزه علمیه خراسان بر اساس پیشینه تاریخی خود می تواند محور این تحول باشد.
کد خبر: 2669
ثبت دیدگاه
تلفن : | کد پستی: | رایانامه: |
051-32008497 | 9154656386 | shora@mailkh.com |
051-32008118 |