سال مهـار تـــورم، رشــد تولـید

۱۴۰۴/۰۳/۰۳
www.shorakh.com
دومیــــن حــــــوزه علمیـــــــه جهـــــــان تشیـــٌــــع

تاریخ انتشار :

۱۳۹۹/۰۶/۳۰

آیت الله عبدخدایی: اگر بخواهیم معنویت داشته باشیم، باید اقتصاد را در کشور اصلاح کنیم

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر این که تمدن سالم در پرتو معنویت پدید می‌آید، گفت: اگر بخواهیم معنویت داشته باشیم، باید اقتصاد را در کشور اصلاح کنیم؛ در حال حاضر در برخی از نقاط تهران مانند لواسان خانه‌هایی وجود دارد که می‌تواند وضعیت اقتصادی ۵۰ خانواده را تأمین و تغییر دهد.

به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی، آیت الله محمدهادی عبدخدایی، در همایش "مؤلفه های تمدن ساز در بیانیه گام دوم انقلاب" با محوریت عقلانیت، عدالت، معنویت و وحدت که از سوی معاونت پژوهشی جامعة المصطفی خراسان بصورت به صورت وبینار برگزار شد، گفت: رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم نسبت به علم و پژوهش، مبارزه با فساد، اجرای عدالت و معنویت و اخلاق توصیه فرمودند.

وی افزود: آنچه به‌منزله روح و کالبد تمامی کارها و فعالیت‌ها باید وجود داشته باشد، معنویت است؛ اگر معنویت در اقتصاد باشد، اقتصادی سالم و پویایی داریم؛ اگر در علم از این مسئله استفاده کنیم، بهره‌برداری صحیحی از آن صورت خواهد گرفت.

 عضو کمیسیون آموزش شورای عالی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه اگر معنویت نباشد استفاده‌های غلطی از علم انجام می‌گیرد، افزود: امروزه از جمله آفت‌های سیاسی که دنیا را فرا گرفته است، حضور افراد و شخصیت‌هایی است که جهان را به آتش و خون کشیده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: اگر در جامعه‌ ای، معنویت نباشد همه‌چیز به هم می‌ریزد، شاید ظاهر فریبنده‌ای داشته باشد، ولی بدبختی سرتاپای آن را می‌گیرد.

وی بابیان اینکه عده‌ای به جوامع غربی به دید حسرت نگاه می‌کنند، در صورتی‌ که معنویت در آنجا نیست، افزود: گرفتاری‌ها و اعتیادهای شدیدی در بین خانواده‌ها وجود دارد، چه بسیار  زنان و مردان غربی که با یکدیگر در یک‌خانه زندگی می‌کنند، فرزند می‌آورند، ولی هیچ‌گاه با یکدیگر ازدواج نکردند؛ در جامعه‌ای با چنین ظواهر فریبنده‌ای تمدن ایجاد نمی‌شود.

آیت الله عبدخدایی بابیان اینکه اگر معنویت و اخلاق در جامعه همراه با اعتقاد به خدا وجود داشته باشد، تمدن اسلامی بروز می‌کند، افزود: در پرتو معنویت تمدن سالم پدید می‌آید. وقتی در رفتار، گفتار، اقتصاد، سیاست و اجتماع، معنویت و اخلاق بروز و ظهور داشته باشد، جامعه به سمت تمدن اسلامی سوق پیدا می‌کند.

وی تفاوت و شباهت تفکر اسلامی و مادی پیرامون تمدن اشاره کرد و ابراز داشت: در تفکر مادی، مهم‌ترین مسئله خود فرد است، همه‌چیز را برای خودش می‌خواهد، در این تفکر خدا وجود ندارد، وقتی‌که ایمان نباشد، خودخواهی بروز می‌کند، درصورتی‌که در تفکر اسلامی برابری مطرح است، کمک به فقیران و نیازمندان تأکید شده است.

این استاد حوزه علمیه خراسان افزود: اگر بخواهیم معنویت داشته باشیم، باید اقتصاد را در کشور اصلاح کنیم؛ در حال حاضر در برخی از نقاط تهران مانند لواسان خانه‌هایی وجود دارد که می‌تواند وضعیت اقتصادی 50 خانواده را تأمین و تغییر دهد.

وی افزود: ایران اسلامی در بخش‌های مختلف رشد بسیاری در منطقه داشته‌ است، از نظر استقلال سیاسی در امت اسلام سرآمد هستیم، ولی در اقتصاد به خاطر مافیایی که وجود دارد، از وضعیت خوبی برخوردار نیستیم؛ هنوز اقتصاد ما اسلامی نشده است، باید همه مسئولان و مردم تلاش کنند تا وضعیت اقتصادی تغییر کند.

ثبت دیدگاه

هیچ دیدگاهی برای این پست قابل نمایش نمی باشد.

ارتباط مستقیم با مسئولان
تلفن ثابت:
کد پستی:
9154656386
رایانامه:
ساعت کاری:
شنبه الی چهارشنبه:

ساعت 7:30 - 14

روزهای پنجشنبه:

ساعت 7:30 - 13

آدرس:
مشهد مقدس، حرم مطهر، بلوار شهید شوشتری، انتهای شهید شوشتری 7، ساختمان شورای عالی حوزه علمیه خراسان
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دبیرخانه شورای عالی حوزه علمیه خراسان می باشد، استفاده از مطالب وب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
ارتباط مستقیم با مسئولان
دبیر شورای عالی
تلفن : کد پستی: رایانامه:
051-32008497 9154656386 shora@mailkh.com
051-32008118