سال مهـار تـــورم، رشــد تولـید

۱۴۰۴/۰۹/۱۰
www.shorakh.com
دومیــــن حــــــوزه علمیـــــــه جهـــــــان تشیـــٌــــع

تاریخ انتشار :

۱۳۹۹/۱۰/۱۰

آیت‌الله علم‌الهدی:

فتنه خارجی قصد براندازی ولایت را داشت

همایش "بصیرت فاطمی، ولایتمداری و مقاومت علوی" به مناسبت سالروز حماسه نهم دی‌ماه برگزار شد.

گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی آیت‌الله علم‌الهدی در همایش "بصیرت فاطمی، ولایتمداری و مقاومت علوی" که به مناسبت سالروز حماسه نهم دی‌ماه برگزار شد، با بیان این‌که روز دوم عزای صدیقه طاهره مصادف با روز بصیرت نهم دی شده است، اظهار کرد: امروز، سالروز حماسه آفرینی مردم ولایت‌مدار این کشور در مقابله با فتنه و در مقام ارائه بصیرت است.
ایشان ادامه داد: این تقارن با روز دوم شهادت حضرت سلام‌الله علیها، اقتضا می‌کند وجه مشترک بین انحراف رهبری از خط امامت که به مظلومیت و شهادت صدیقه اطهر سلام‌الله علیها منجر شد با فتنه سال 88 که حرکت عظیم حساب شده مزدوران استکبار با همکاری بعضی از عناصر ناآگاه داخلی بر ضد ولایت بود، بررسی شود.
"بی‌بصیرتی خواص" وجه تشابه فتنه‌ها
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تاکید بر این که این دو فتنه باهم یک وجه مشترک دارد و آن، "بی‌بصیرتی خواص" است، تصریح کرد: وجود خواص بی‌بصیرت سبب شد حق امیرالمومنین (علیه‌السلام) غصب شد، رهبری امت اسلام از جریان امامت منحرف شد و تنها کسی که در برابر این انحراف ایستادگی کرد، وجود مقدس حضرت زهرا سلام‌الله علیها بود.
ایشان اضافه کرد: در فتنه 88، عنوان تقلب در انتخابات که یک عنوان ساختگی انگلیسی و آمریکایی بود، موجب تحریک جریان شکست خورده در انتخابات شد و تحت عنوان حمایت از این جریان شکست خورده، مسئله "فتنه ضد ولایت" در این کشور به وجود آمد که در این فتنه هم، خواص بی‌بصیرت سبب توسعه آن شدند و اگر بصیرت‌های آگاه‌آفرین مقام معظم رهبری و پایمردی مردم ما در پای ستون این ولایت نبود آنچه بر سر امت اسلام در فتنه انحراف رهبری از خط امامت آمد، همان بر سر این نظام ‌و انقلاب هم می‌آمد و نظام و انقلاب ما عین نظام و انقلاب پیغمبر اکرم دچار ارتجاع می‌شد.
آیت‌الله علم‌الهدی با بیان این‌که با درایت مقام ولایت و مردم، این فتنه شکست خورد، خاطرنشان کرد: در هر جامعه‌ای، یک توده اجتماع عوام وجود دارد و یک توده خاص که متشکل از نخبگان سیاسی و خط‌دهندگان جریان اجتماعی است؛ در جریان رحلت پیامبر اکرم (صلوات‌الله علیه)، فتنه‌ای به وجود آمد که اگر خواص بصیرت داشتند، عمق فتنه را درک می‌کردند و در مقابل آن سکوت نمی‌کردند، آن فتنه به نتیجه نمی‌رسید و رهبری از خط امامت منحرف نمی‌شد.
خیانت خواص، فتنه سقیفه بنی ساعده را ایجاد کرد
ایشان افزود: مردم در جریان سقیفه بنی‌ساعده نبودند بلکه 25 نفر از خواص بودند که دست به این فتنه زدند؛ آن روز که وجود مقدس رسول اکرم قبل از جریان غدیر و در حجه‌الوداع در سرزمین منا، روز جمعه در خطبه‌های نماز جمعه، عظمت و‌ فضائل امیرالمؤمنین را تبیین فرمودند، چند نفری که شاید عددشان از چهار نفر تجاوز نمی‌کرد در گفت‌وگویی که با یکدیگر داشتند، گفتند "این بیان پیغمبر نشان از این است که قصد دارد قدرت و حاکمیت اسلام را بعد از خودش به امیرالمؤمنین بسپارد".
امام جمعه مشهد مقدس با بیان این‌که این چهار نفر، در داخل خانه کعبه باهم هم قسم شدند که به هیچ وجه نگذارند امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) جایگزین پیغمبر بشود، اظهار کرد: این جمعیت 4 نفره از آن زمان شروع به فتنه کردند، افراد را به ترفندهای مختلف به خود جذب کردند و در جریان غدیر خم، سبب انحراف انتقال جریان شدند که در این امر، از افرادی استفاده کردند که با حضرت علی (علیه‌السلام) دشمنی داشتند.
ایشان افزود: فردای روزی که پیغمبر اکرم در غدیر خم، امیر مؤمنان را به‌عنوان جانشین معرفی کردند، در صف‌های نماز جستجو می‌کردند تا افراد نشان‌دارِ دشمنی با امیر مؤمنان را پیدا کنند. بعد از رحلت پیغمبر اکرم، این خواص 25 نفره با ایجاد یک عملیات روانی که "ما رهبر دیکته شده نمی‌خواهیم و می‌خواهیم خودمان رهبرمان را انتخاب کنیم"، فتنه را ایجاد کردند‌ عده‌ای از افراد عام جامعه به آن‌ها گرویدند و خواص جامعه با این فتنه، سقوط کردند.
فتنه 88؛ خواص بی‌بصیرت در کنار فتنه غرب
آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: شاید خواص بی‌بصیرت با اهل بیت دشمن نباشند اما نمی‌دانند که آخر فتنه به کجا می‌رسد، این‌ها بصیرت نداشتند که انحراف رهبری از خط امامت، آنان را به کجا می‌برد که متاسفانه در فتنه 88 نیز خطر اصلی از جانب خواص بی‌بصیرت بود.
ایشان اضافه کرد: اصل فتنه به وسیله انگلیسی‌ها و با فعالیتها و پشتیبانی‌های آمریکایی‌ها راه افتاد که دنیا را متوجه شرکت 85 درصدی مردم در انتخابات کرد که در هیچ کشوری در دنیا سابقه نداشت.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، به احساس ترس مدعیان دموکراسی از حضور مردم در صحنه اشاره و خاطرنشان کرد: آن‌هایی که ادعای دموکراسی داشتند و با همین ادعای پوشالی، وضعیت هر کشوری را به نفع خود تغییر می‌دانند، دانستند که دیگر نمی‌توانند با ادعای دموکراسی، وضعیت ایران را به هم بریزند، به همین علت دست به دامان فتنه شدند تا اصل انتخابات را زیر سوال ببرند و زمانی که مشاهده کردند جریان شکست خورده انتخابات، جریانی است که پا به قرص برای ادعای پیروزی ایستاده است، بهترین راه برای بهم ریختن فضای کشور را تحریک آنان با ادعای تقلب در انتخابات و همراهی جریان‌های بی‌دین دید.
استفاده دشمن از بی‌بصیرتی آقای موسوی
ایشان با بیان این‌که جریان شکست خورده در انتخابات، یک موضع ضد ولایی داشت که می‌توانستند از آنان اردوکشی خیابانی کرده و آشوب به پا کنند، گفت: آقای موسوی با بی‌بصیرتی گفتند که رئیس جمهور با به میدان آوردن مردم، می‌تواند اختیارات رهبری را محدود کند و وقتی جریان ضد دین و وضد ولایت، این صحبت‌ها را شنیدند با او همراه شدند تا با این حمایت، فتنه و آشوب در کشور به پا کنند.
آیت‌الله علم‌الهدی به هدف اصلی فتنه 88 اشاره کرد و یادآور شد: انتخابات سال 88 به وسیله رئیس جمهور وقت برگزار شده بود و اگر اعتراضی به تقلب بود، باید به رییس جمهور ارائه می‌شد اما آنان که به خیابان‌ها آمدند، علیه مقام معظم رهبری شعار دادند و با اصل نظام مشکل داشتند.
فتنه خارجی قصد براندازی ولایت را داشت
ایشان با انتقاد از ساکتین فتنه، اظهار کرد: بعضی از خواص این فتنه را دیدند، افرادی که ادعا داشتند در انقلاب پیشتاز هستند اما در مقابل آن سکوت کردند و بعضی‌ها نیز این جریان ضدولایی را حمایت می‌کردند، نمی‌دانستند غرض‌های خود را اگر با فتنه‌های انگلیسی و آمریکایی همراه کنند، چه معضلات و مشکلاتی خواهد داشت.
عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: شما مردم قهرمانی هستید که ثابت کردید اگر آن روز هم بودید، نمی‌توانستند در خانه حضرت زهرا سلام‌الله علیها را آتش بزنند و آن کسی که توانست این فتنه را نقش بر آب کند، شما مردم بودید، شمایی که در مسیر بصیرت‌افزایی مقام معظم رهبری قرار گرفتید.
حضور و بصیرت مردم، فتنه را خنثی کرد
ایشان با تأکید بر این که شما مردم در صحنه بودید و از کیان نظام و انقلاب دفاع کردید، خاطرنشان کرد: حماسه مردم در نهم دی ماه، فتنه 88 را خنثی کرد، شما مردم این فتنه را در 1400 سال پیگیری کردید و زمانی که به فتنه‌ای همانند فتنه صدر اسلام برخورد کردید، آن را با بصیرت خود خنثی کردید.
آیت‌الله علم‌الهدی با بیان این‌که مقاومت و ایستادگی مردم در برابر فتنه 88، کمتر از مقاومت در جنگ تحمیلی نبود، گفت: مولا علیه‌السلام فرمودند: «اگر انسان کور باشد، بهتر از آن است که بصیرت نداشته باشد».
ایشان به جریان شهادت مظلومانه صدیقه طاهره سلام‌الله علیها اشاره و تصریح کرد: اگر آن یه نفر نبود، اساس اسلام از بین رفته بود زیرا پیغمبر فرموده بودند رشته‌های اسلام یکی پس از دیگری از هم گسیخته می‌شود که اولین رشته، حکومت و آخرین رشته نماز است؛ یعنی این فتنه‌ها به جایی می‌رسد که اگر کسی در مقابل ایستادگی نکند، اساس اسلام از بین می‌رود و تنها کسی که ایستاد و نگذاشت نماز و اسلام از هم گسسته شود و امروز تشکیل یک جبهه عظیم اسلامی مقابل کفر جهانی صورت بگیرد، حضرت زهرا سلام‌الله علیها بود.
منبع: alamolhoda.com

ثبت دیدگاه

هیچ دیدگاهی برای این پست قابل نمایش نمی باشد.

ارتباط مستقیم با مسئولان
تلفن ثابت:
کد پستی:
9154656386
رایانامه:
ساعت کاری:
شنبه الی چهارشنبه:

ساعت 7:30 - 14

روزهای پنجشنبه:

ساعت 7:30 - 13

آدرس:
مشهد مقدس، حرم مطهر، بلوار شهید شوشتری، انتهای شهید شوشتری 7، ساختمان شورای عالی حوزه علمیه خراسان
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دبیرخانه شورای عالی حوزه علمیه خراسان می باشد، استفاده از مطالب وب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
ارتباط مستقیم با مسئولان
دبیر شورای عالی
تلفن : کد پستی: رایانامه:
051-32008497 9154656386 shora@mailkh.com
051-32008118