تاریخ انتشار :
۱۳۹۹/۱۱/۲۷
تازه های نشر؛
مرکز نشر هاجر کتاب «زن در یهودیت» بانضمام برگردان گزیده هایی از مداخل مرابط در دائرة المعارف جودائیکا را منتشر کرد.
به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی، کتاب زن در یهودیت نوشته علی غلامی و زاهره سادات میرجعفری از سوی مرکز نشر هاجر وابسته به مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران چاپ و روانه بازار نشر شد.
در بخشی از این کتاب آمده است:
یهودیت در زمره کهن ترین ادیانی است که به دریافت وحی الهی توسط بنیادگذاری خاص معتقد است. آشنایی با یهودیت برای عالمان سایر ادیان ابراهیمی اهمیت بسزایی دارد، تا آنجا که این دین گر چه پیروان اندکی از میان ادیان زنده جهان را به خود اختصاص داده؛ اشتراک فراوان با اسلام و مسیحیت خاستگاه پیدایش مسیحیت، برخوردار از پیروانی مؤثر در معادلات جهان معاصر دارد.
این ویژگی ها سبب شده، یهودیت یکی از مهم ترین ادیان زنده جهان قلمداد شود و همواره بر فرهنگ و تمدن بشری تأثیرگذار باشد.
نگارنده، این متن را بر اساس رهیافت های خود از ترجمه مداخل مرتبط دایرة المعارف جودائیکا نگاشته که اثر بسیار مهم یهودی و حاصل سال ها کار فشرده و متمرکز پژوهندگانی یهودی از سراسر جهان است و تصویری جامع از تمام جنبه های زندگانی و دانش، اعم از تاریخ، فرهنگ، زبان، متون مقدس و آموزه های دینی یهود از عصر پیدایش این دین تا روزگار حاضر را ارائه می کند.
کتاب «زن در یهودیت» بانضمام برگردان گزیدههایی از مداخل مرتبط در دائرة المعارف جودائیکا در 368 صفحه و با شمارگان 300 نسخه به قیمت 49600 تومان منتشر و در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.
ثبت دیدگاه
تلفن : | کد پستی: | رایانامه: |
051-32008497 | 9154656386 | shora@mailkh.com |
051-32008118 |