به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی، جلسه 84 کمیسیون تخصصی پژوهش در مرکز تخصصی مطالعات تطبیقی مذاهب اسلامی تشکیل شد. در این جلسه ابتدا حجت الاسلام افضلآبادی مدیر این موسسه گزارشی از فعالیتهای و نوآوری های پژوهشی و آموزشی این موسسه به اعضای کمیسیون ارائه کرد.
در ادامه معاون پژوهش این موسسه از الزامی بودن ارائه مقاله برای هر درس توسط دانشپژوهان در پایان هر ماه سخن گفت و تاکید کرد: برای تقویت بعد پژوهشی، کارگروههایی از بین اساتید شکل گرفته که فعالیتهای طلاب را از حین شروع تا پایان کار، همراهی می کنند. در این مسیر برای طلاب دو روش انبوه خوانی و حل مسأله در نظرگرفته شده است. در روش انبوه خوانی طلبه ملزم است پس از مطالعه کتابهای فراوان علاوه بر خلاصه نویسی، یک مقاله از مجموعه مطالعات دریافتی به استاد ارائه نماید و استاد پس از ارزیابی فعالیتهای پژوهشی طلبه، نمره ماهانه او را منظور مینماید. در روش حل مسأله نیز طلاب بر اساس آخرین شبهات روز به فعالیت پژوهشی می پردازند و نتیجه کار به استادان ارائه میشود.
همچنین معاون آموزش این موسسه از فعالیتهای طرح درس برای ارائه به اساتید توسط فارغ التحصیلان این موسسه گزارش داد.
در ادامه حجت الاسلام افضل آبادی از فعالیتهای آموزشی مرکز در فضای مجازی از دو سال قبل خبر داد و گفت: در این نوع فعالیتهای آموزشی طرح درس توسط اساتید منتخب تدوین و سپس توسط استاد مربوطه در حد بیست دقیقه ارائه و در سایت موسسه بارگزاری میشود. دانشپژوهان از طریق فضای مجازی میتوانند از این محتوا بهرهمند شوند.
حجت الاسلام افضل آبادی از تاکید و توجه متولی مدرسه، حجت الاسلام و المسلمین فاضل لنکرانی نسبت به آموزش مجازی در دو سال قبل از ایام کرونا خبر داد و گفت: ایشان تاکید بسیاری بر برگزاری آموزشهای مجازی برای مشتاقان رشته مذاهب و فرق داشتند. این نوع آموزش میزان بهرهوری مفید از زمان آموزش را بسیار افزایش داده و زمانهایی که برای حضور و غیاب و رفت و آمد تلف میشود را کاهش میدهد.