سال مهـار تـــورم، رشــد تولـید

۱۴۰۴/۰۲/۱۰
www.shorakh.com
دومیــــن حــــــوزه علمیـــــــه جهـــــــان تشیـــٌــــع

تاریخ انتشار :

۱۳۹۹/۱۲/۱۷

حجت الاسلام رفیغی در مراسم گرامیداشت آیت الله واعظ طبسی:

آیت‌الله واعظ طبسی معتقد بود آستان قدس باید تمدن‌ساز باشد

مراسم گرامیداشت پنجمین سالگرد رحلت عالم مجاهد آیت الله واعظ طبسی در حرم مطهر رضوی برگزار شد.  

به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی، همزمان با فرارسیدن پنجمین سالروز رحلت عالم مجاهد آیت الله واعظ طبسی؛ تولیت فقید آستان مقدس رضوی، مراسمی از سوی آیت الله سید احمد علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد، حجت الاسلام احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی و شورای عالی مدیریت حوزه علمیه خراسان رضوی امشب 14 اسفند ماه در رواق امام خمینی (ره) برگزار شد.

حجت الاسلام ناصر رفیعی سخنران این مراسم به تبیین شخصیت این عالم مجاهد پرداخت و گفت: آیت الله واعظ طبسی فردی بود که 37 سال خدمت خالصانه در جوار مرقد مطهر امام رضا (ع) را در پرونده داشت.

وی با بیان اینکه آستان قدس رضوی همانند روحی بر پیکر ایران عزیز است، اظهار کرد: کشور ایران منهای این آستان مقدس مثل یک پیکر بدون روح است و حقیقتاً این مکان مرکز ثقل و پایتخت معنوی این کشور است.

حجت الاسلام رفیعی افزود: ایران اسلامی به برکت وجود امام رضا (ع) و برادران و خواهران این امام رئوف که در سراسر این کشور مدفون هستند، معنویت خاصی دارد. این آستان مقدس تنها یک زیارتگاه برای زائران نیست بلکه مرکزی تمدن ساز و مکانی برای تعلیم، تربیت، هدایت و اصلاح جوانان، زنان و مردان جامعه ایران اسلامی است.

خطیب حرم رضوی اظهار کرد: آستان مقدس رضوی از دوران صفویه تاکنون به طور رسمی تولیت‌های مختلفی داشته اما با پیروزی انقلاب اسلامی نخستین تولیتی که به عنوان یک عالم دینی و با حکم امام خمینی (ره) در این آستان منصوب شد، آیت الله واعظ طبسی بود.

وی بیان کرد: زمانی که آیت الله واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی را تحویل گرفت وسعت حرم مطهر رضوی تنها سه هکتار بود آن هم به صورت بسیار نابسامان ولی زمانی که ایشان دار فانی را وداع گفتند حرم مطهر رضوی قریب بیست برابر وسعت یافته بود.

این کارشناس مذهبی ابراز کرد: آیت الله واعظ طبسی نگاه بلندی نسبت به این آستان داشت و معتقد بود که این مکان باید تمدن ساز باشد به همین خاطر اقدامات فرهنگی بسیار گسترده ای از سوی ایشان صورت گرفت.

وی ادامه داد: امروز این مکان عظیم در زمینه‌های مختلف فرهنگی از جمله منبر و خطابه، پژوهش‌های علمی، تربیت طلاب، نشر کتاب و … در جایگاه بسیار رفیعی قرار دارد و این جایگاه مرهون تلاش‌های بی وقفه آیت الله واعظ طبسی در طول 37 سال خدمت خالصانه بود.

سخنران این مراسم بیان کرد: رهبر انقلاب در پیامی که به مناسبت رحلت این عالم مجاهد صادر کردند و همچنین در سخنرانی‌هایی که در جمع نماینگان مجلس خبرگان رهبری بیان داشتند، از ایشان با عنوان «برادرعزیز»، «برادری هم دل»، «مریدی صدیق برای امام راحل (ره)» و «خدمت گذاری سخت کوش» یاد کردند.

وی خاطرنشان کرد: آیت الله واعظ طبسی شخصیت برجسته ای بود که اهل عمل بود نه اهل حرف زدن و شعار. یکی دیگر از ویژگی‌های برجسته این عالم وارسته ولایی بودن ایشان بود به گونه‌ای که در هر شرایطی پشتیبان ولی فقیه بودند و همه از موضع ایشان در خصوص ولایت و دفاع از حریم ولایت آگاه بودند.

اجرای برنامه مرثیه سرایی و ذکر توسل به اهل بیت (ع) توسط مداح و ذاکر اهل بیت (ع) سید جعفر ماهرخسار از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

ثبت دیدگاه

هیچ دیدگاهی برای این پست قابل نمایش نمی باشد.

ارتباط مستقیم با مسئولان
تلفن ثابت:
کد پستی:
9154656386
رایانامه:
ساعت کاری:
شنبه الی چهارشنبه:

ساعت 7:30 - 14

روزهای پنجشنبه:

ساعت 7:30 - 13

آدرس:
مشهد مقدس، حرم مطهر، بلوار شهید شوشتری، انتهای شهید شوشتری 7، ساختمان شورای عالی حوزه علمیه خراسان
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دبیرخانه شورای عالی حوزه علمیه خراسان می باشد، استفاده از مطالب وب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
ارتباط مستقیم با مسئولان
دبیر شورای عالی
تلفن : کد پستی: رایانامه:
051-32008497 9154656386 shora@mailkh.com
051-32008118