سال مهـار تـــورم، رشــد تولـید

۱۴۰۴/۰۹/۱۰
www.shorakh.com
دومیــــن حــــــوزه علمیـــــــه جهـــــــان تشیـــٌــــع

تاریخ انتشار :

۱۴۰۰/۰۷/۲۶

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن اراکی:

به آمریکا هشدار می‌دهیم که صبر مسلمانان منطقه رو به پایان است

 عضو شورای عالی حوزه های علمیه، گفت: به آمریکا و اسرائیل جنایتکار هشدار می دهیم که صبر مسلمانان منطقه رو به پایان است و اگر دست از این جنایت ها برندارند، دست انتقام مردم، آنها را به جزای خود رسانده و پشیمان شان می کند.

به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسن اراکی در اجتماع بزرگ حوزه علمیه قم در اعتراض به جنایات تروریستی و کشتار بی رحمانه شیعیان مظلوم افغانستان که در مدرسه فیضیه قم برگزار شد، عنوان کرد: این دو حادثه اخیر در افغانستان، قلب همه مردم با وجدان جهان و امام زمان(عج) را جریحه دار کرده است.

وی افزود: امروز باید جبهه حسینیان در همه جا مستحکم تر شود، این جنایت ها نشان می دهد که هنوز هم دشمنان با آل علی(ع) در جنگ هستند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، گفت: حوزه علمیه قم، اساتید و بزرگان با راهنمایی مراجع بزرگوار تقلید امروز در مدرسه فیضیه جمع شده اند تا اعلام کنند، اولا دشمن بداند که با این جنایت ها نمی تواند راه حسین و آل حسین(ع) را سد کند و این راه همچنان ادامه دارد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اراکی بیان کرد: این کشتارها ما را از مسیر مقاومت بازنمی دارد و همچنان سردار سلیمانی ها و ابومهدی المهندس ها همچنان در دامنه این امت مشغول مقاومت هستند.

وی اضافه کرد: این مقاومت تا پیروزی کامل بر آمریکای جنایتکار و اسرائیل خونخوار ادامه خواهد داشت؛ علما و بزرگان حوزه در این مدرسه فیضیه گرد هم آمده اند تا اعلام کنند که مردم افغانستان تنها نیستند؛ درد آن ها، درد ما و خون آن ها خون ما است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مطرح کرد: ان شاءالله پیروز این میدان شیعیان و جبهه مقاومت افغانستان خواهد بود و امروز باید همگان دست یاری به سوی افغانستان دراز کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اراکی تاکید کرد: ما از حاکمان افغانستان می خواهیم نسبت به مظلومین افغانستان توجهات لازم را داشته باشند؛ ما امروز از کسانی که در این حوادث دچار رنج می شوند پشتیبانی می کنیم و از مسئولین این کشور می خواهیم امنیت مردم را تامین کنند.

وی یادآور شد: با مشارکت دادن مردم افغانستان در مدیریت و تامین امنیت، این کشور قوی تر خواهد شد و بهتر می تواند با توطئه های دشمنان مقابله کند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه ،خاطرنشان کرد: در اینجا ما به آمریکا و اسرائیل جنایتکار هشدار می دهیم که صبر مسلمانان منطقه رو به پایان است و اگر دست از این جنایت ها برندارند، دست انتقام مردم آن ها را به جزای خود رسانده و پشیمان شان می‌کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اراکی تصریح کرد: امروز وحدت جهان اسلام همچون همیشه یک واجب و فریضه الهی بوده و مردم افغانستان بدانند که دشمن با این گونه تفرقه ها قصد آشوب دارد؛ آنچه توطئه دشمن را در منطقه به نتیجه می رساند، تفرقه ما است.

عضو مجلس خبرگان رهبری، اظهار داشت: وظیفه ما سعی در ناامید کردن دشمن در ایجاد تفرقه بین شیعیان و اهل سنت بوده و دشمنان برای این تفرقه، هزینه های بسیار بالایی کرده اند تا بتوانند سلطه خود را کامل کنند؛ ما هم اعلام می کنیم که این توطئه به نتیجه نخواهد رسید.


ثبت دیدگاه

هیچ دیدگاهی برای این پست قابل نمایش نمی باشد.

ارتباط مستقیم با مسئولان
تلفن ثابت:
کد پستی:
9154656386
رایانامه:
ساعت کاری:
شنبه الی چهارشنبه:

ساعت 7:30 - 14

روزهای پنجشنبه:

ساعت 7:30 - 13

آدرس:
مشهد مقدس، حرم مطهر، بلوار شهید شوشتری، انتهای شهید شوشتری 7، ساختمان شورای عالی حوزه علمیه خراسان
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دبیرخانه شورای عالی حوزه علمیه خراسان می باشد، استفاده از مطالب وب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
ارتباط مستقیم با مسئولان
دبیر شورای عالی
تلفن : کد پستی: رایانامه:
051-32008497 9154656386 shora@mailkh.com
051-32008118