سال مهـار تـــورم، رشــد تولـید

۱۴۰۴/۰۲/۱۱
www.shorakh.com
دومیــــن حــــــوزه علمیـــــــه جهـــــــان تشیـــٌــــع

تاریخ انتشار :

۱۴۰۱/۰۳/۰۱

حجت‌الاسلام‌والمسلمین قمی در همایش تخصصی «جریان‌های حلقه‌های میانی؛ پیشران حکمرانی مردمی»:

به‌میدان‌آمدنِ «حلقه‌های میانی» باعث می‌شود از «گسست» به «پیوست» با حاکمیت برسیم

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: قرار است ما از نظریه انقلاب اسلامی دفاع کنیم و از ادبیات انقلابی خود کوتاه نمی‌آییم، در عین حال به شدت منعطف و جوششی و مردمی هستیم.  

به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی روز یکشنبه در همایش تخصصی «جریان‌های حلقه‌های میانی؛ پیشران حکمرانی مردمی» که در محل ساختمان کوثر ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار داشت: افرادی پس از صدور بیانیه گام دوم انقلاب می‌گفتند، چند سال است روی این بیانیه دارند کار می‌کنند.

وی افزود: به عقیده من آنچه آقا در جهاد تبیین به آن اشاره می‌کنند به یک سر و شکل سازماندهی متعارف است که فرو کاستنش جفا است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه حلقه‌های میانی را باید عمیق‌تر واکاوی کرد، اظهار داشت: پدیده حلقه‌های میانی رویکرد رو به جلویی پیش پای ما قرار می‌دهد. حلقه میانی یعنی اتصال کنشگران فردی یا جمعی با حاکمیت‌. حلقه میانی راهبر کنشگران مردمی انفرادی یا جمعی برای به میدان آوردن مردم است و وقتی حلقه میانی وارد میدان می‌شود، از گسست به «پیوستار» با حاکمیت می‌رسیم.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه «تک تک» جوانان باید تبلیغ اسلام کنند، تاکید کرد: حضور آنها به شکل محسوسی رسیده است که رهبر انقلاب آن را ذکر می‌کنند.

قمی افزود: در منظومه معرفتی مکتب امام (ره)، یک حاج همت و یک بسیجی داریم و گسست میان مردم و حاکمیت وجود ندارد، اظهار داشت: حلقه میانی پدیده متعهد به حل یک مسأله جدی، است. ما قرار است تا ابد از نظریه انقلاب اسلامی دفاع کنیم و از ادبیات انقلابی خود کوتاه نمی‌آییم، در عین حال به شدت منعطف و جوششی و مردمی هستیم.

وی با بیان اینکه پدیده حلقه‌های مبانی به شدت منعطف و جوششی هستند، تاکید کرد: برای آنکه به شکل‌گیری این پدیده کمک کنیم، باید مراقب باشیم که خطاهای رایج حلقه‌های میانی دست و پاگیر نباشد. غلط رایج که وجود دارد این است که جریان به جای جوشش، نهادی می‌شود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه غلط رایج دیگری که وجود دارد این است که به داده‌های کلام تکیه می‌شود، گفت: داده‌های کلام تجمیع می‌شود و مدل‌هایی از حلقه میانی ارائه می‌دهد و می‌گوید این بهترین مدل است.

قمی تاکید کرد: ذات حلقه میانی دارای تنوع و رقابت است و آزاداندیشی و به روز بودن را جدی می‌گیرد و قیمت پیدا می‌کند که به موجب آن بانوان و معلمان و ظرفیت‌های متعدد جدی گرفته می‌شوند.

گفتنی است سومین همایش ملی «جریان حلقه‌های میانی؛ پیشران حُکمرانی مردمی» همراه با رونمایی از کتاب «حکمرانی نوین» در نهاد ریاست جمهوری با حضور جمعی از مسئولان کشوری و اساتید برجسته حوزه علمیه برگزار شد.


ثبت دیدگاه

هیچ دیدگاهی برای این پست قابل نمایش نمی باشد.

ارتباط مستقیم با مسئولان
تلفن ثابت:
کد پستی:
9154656386
رایانامه:
ساعت کاری:
شنبه الی چهارشنبه:

ساعت 7:30 - 14

روزهای پنجشنبه:

ساعت 7:30 - 13

آدرس:
مشهد مقدس، حرم مطهر، بلوار شهید شوشتری، انتهای شهید شوشتری 7، ساختمان شورای عالی حوزه علمیه خراسان
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دبیرخانه شورای عالی حوزه علمیه خراسان می باشد، استفاده از مطالب وب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
ارتباط مستقیم با مسئولان
دبیر شورای عالی
تلفن : کد پستی: رایانامه:
051-32008497 9154656386 shora@mailkh.com
051-32008118