سال مهـار تـــورم، رشــد تولـید

۱۴۰۴/۰۲/۱۰
www.shorakh.com
دومیــــن حــــــوزه علمیـــــــه جهـــــــان تشیـــٌــــع

تاریخ انتشار :

۱۴۰۱/۰۵/۲۵

واکنش عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان به اظهارات سخیف یکی از سران فتنه

تولیت آستان قدس رضوی طی سخنانی نسبت به اظهارات سخیف یکی از سران فتنه واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی، حجت‌الاسلام والمسلمین مروی، عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان در نشست مشورتی دهه پایانی ماه صفر در جمع مسئولان ارشد استان خراسان رضوی نسبت به اظهارات سخیف یکی از سران فتنه واکنش نشان داد.

وی افزود: این‌گونه اهانت‌ها به شهدای بزرگ و عزیزی که تمام عمر خود را صرف مبارزه با دشمنان انقلاب و اسلام کرده‌اند، دل هر مسلمان انقلابی را به درد می‌آورد.

تولیت آستان قدس رضوی ابراز کرد:  ملت غیور ایران قدردان انسان‌های شریفی هستند که دوران نوجوانی، جوانی و شکوفایی زندگی خود را در جبهه‌های دفاع مقدس و حفاظت از اسلام و این آب‌وخاک طی کردند و سپس به بازنشستگی خود را تقلیل ندادند و در عرصه‌های دیگری به مبارزه با دشمنان اسلام و انسانیت پرداختند و با پایمردی و مجاهدت یک جریان فاسد ضد دینی و بشری به نام داعش را از پای درآوردند.

وی گفت: تشییع باشکوه سردار دل‌ها، به عنوان نماد جریان مقاومت، تنها بزرگداشت شهید سلیمانی نبود، تجلیل از تمامی شهدای مدافعان حرم و شهید همدانی‌ها بود که مردم انصافاً حق مطلب را ادا کردند.

حجت الاسلام والمسلمین مروی خاطرنشان کرد: عده‌ای همچنان که قرآن می‌فرماید: «خداوند بر دل‌هایشان مهر زده» از درک حقیقت عاجز هستند، لذا شهدای عزیز و گران‌قدری که امنیت، عزت، عظمت و اقتدار منطقه‌ای کشور ما از برکت خون این بزرگواران است.


ثبت دیدگاه

هیچ دیدگاهی برای این پست قابل نمایش نمی باشد.

ارتباط مستقیم با مسئولان
تلفن ثابت:
کد پستی:
9154656386
رایانامه:
ساعت کاری:
شنبه الی چهارشنبه:

ساعت 7:30 - 14

روزهای پنجشنبه:

ساعت 7:30 - 13

آدرس:
مشهد مقدس، حرم مطهر، بلوار شهید شوشتری، انتهای شهید شوشتری 7، ساختمان شورای عالی حوزه علمیه خراسان
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دبیرخانه شورای عالی حوزه علمیه خراسان می باشد، استفاده از مطالب وب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
ارتباط مستقیم با مسئولان
دبیر شورای عالی
تلفن : کد پستی: رایانامه:
051-32008497 9154656386 shora@mailkh.com
051-32008118