تاریخ انتشار :
۱۴۰۲/۰۲/۱۹
حجت الاسلام والمسلمین پارسانیا:
رئیس شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه داشتن یک نگاه کلی برای مسیر تحول علوم انسانی اسلامی لازم است، عنوان کرد: نباید در این مسیر بروکراسیای ایجاد شود که ظرفیتهای فعال طی آن حذف شوند.
به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی، حجتالاسلام والمسلمین حمید پارسانیا امشب در دومین جلسه ستاد راهبری علوم انسانی اسلامی که با حضور آیت الله علیرضا اعرافی در دفتر مدیر حوزههای علمیه در قم برگزار شد، اظهار کرد: شورای تحول در ابتدا باید به دنبال ساماندهی اقدامات انجام شده در عرصه تحول علوم انسانی اسلامی باشد.
وی با بیان اینکه باید حوزه و آموزش عالی به یک مدیریت مشترک در این عرصه برسند، مطرح کرد: باید فرصتی برای مجموعههای فعال در این عرصه ایجاد شود تا شاهد انسجام هرچه بیشتر این نهادها باشیم.
رئیس شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه داشتن یک نگاه کلی برای مسیر تحول علوم انسانی اسلامی لازم است، عنوان کرد: نباید در این مسیر بروکراسیای ایجاد شود که ظرفیتهای فعال طی آن حذف شوند.
وی با بیان اینکه باید عملکرد حوزه در دانشگاه مورد بررسی قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: اگر این عملکرد مفید باشد یک ظرفیت ایجاد خواهد شد ولی اگر به درستی پیش نرود به تهدید تبدیل خواهد شد.
کشورها از تحول علوم انسانی استقبال می کنند/هوش مصنوعی نیازمند پشتوانهسازی است
در ادامه جلسه محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: تحولات جهانی بسیار سریع و اثرگذار درحال شکل گیری است.
وی با اشاره به اینکه از دو منظر حکمرانی و الهام بخشی به علوم انسانی اسلامی نگاه میکنیم، مطرح کرد: سایر کشورها مانند لبنان نیز به این تحول در علوم انسانی اهتمام دارند، ولی در این عرصه از ما تبعیت میکنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مباحثی مانند هوش مصنوعی نیازمند پشتوانهسازی است، عنوان کرد: هوش مصنوعی با سرعت درحال پیشرفت و ورود به جامعه است که باید سیاستهای مواجهه با آن هرچه سریعتر تبیین شود.
وی با اشاره به اینکه باید تمام توان را به تعلیم و تربیت اختصاص دهیم، خاطرنشان کرد: انسان شناسی یکی از لازمههای موفقیت در این عرصه است که باید به آن توجه داشته باشیم.
طهرانچی با بیان اینکه باید بستههای مشخص برای تربیت را تهیه کنیم، تصریح کرد: باید فرصتهای مطالعاتی سه ماهه و 6 ماهه را در اختیار اساتید قرار دهیم.
وی با اشاره به لزوم جریان تحقیق مشترک، یادآورشد: نوشتن مقالات و پایاننامههای مشترک میان حوزه و دانشگاه نیز در این عرصه بسیار موثر است.
ثبت دیدگاه
تلفن : | کد پستی: | رایانامه: |
051-32008497 | 9154656386 | shora@mailkh.com |
051-32008118 |