سال مهـار تـــورم، رشــد تولـید

۱۴۰۴/۰۲/۱۰
www.shorakh.com
دومیــــن حــــــوزه علمیـــــــه جهـــــــان تشیـــٌــــع

تاریخ انتشار :

۱۴۰۲/۰۳/۲۱

دکتر مریم اردبیلی در کارگاه آینده عفاف و حجاب مطرح کرد؛

با پیش‌فرض‌های ذهنی گذشته نمی‌توان مساله عفاف و حجاب را ساماندهی کرد

مشاور امور بانوان شهرداری تهران با اشاره به علل ناکامی طرح‌های عفاف و حجاب در جامعه گفت: مشکل این است که در تحلیل ویژگی‌های مخاطب، ویژگی‌ها به صورت سطحی بررسی می‌شود در حالی‌که لازم است ویژگی‌های مخاطب بازشناسی شود و طراحان باید خود را وادار کنند تا دوباره به طور عمیق، قلمروهای شناختی مخاطب ...

به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی، درکارگاه آینده عفاف و حجاب خانم دکتر مریم اردبیلی به ارائه بحث پرداخت که مهمترین مباحث مطرح شده، بدین شرح است:

ضرورت دارد خودمان را داخل یک فرایند جدیدی قرار دهیم. زیرا در شرایط فعلی طرح و ایده برای عفاف و حجاب فراوان است لکن فقط بخشی از آن‌ها به سمت اجرایی‌شدن پیش می‌رود و بیشتر آنچه در ذهن طراحان ایده های موجود است اصلا محقق نمی‌شود و اتفاق خاصی در جامعه نمی‌افتد.

مشاور امور بانوان شهرداری تهران با اشاره به علل ناکامی طرح‌های عفاف و حجاب در جامعه گفت: مشکل این است که در تحلیل ویژگی‌های مخاطب، ویژگی‌ها به صورت سطحی بررسی می‌شود در حالی‌که لازم است ویژگی‌های مخاطب بازشناسی شود و طراحان باید خود را وادار کنند تا دوباره به طور عمیق قلمروهای شناختی مخاطب عفاف و حجاب را بررسی کنند و مجددا مخاطب را بشناسند. لذا باید به دانسته‌ها، برداشت‌ها و قضاوت‌های گذشته شک کرد و در فرایند بازشناسی به نوآوری رسید و البته نه از جنس حرف نو و جذاب بلکه از این جنس که تکلیف ایده‌پردازان الان همین است.

عضو شورای راهبردی جبهه فرهنگی جمعیت با اشاره به نتیجه‌بخش نبودن مجموعه تلاش‌های مؤمنین باتمام طرح‌های جوانانه و نوآورانه در یک برایند کلی گفت: در مسأله عفاف و حجاب تا پیش‌فرض‌های ذهنی مان را کنار نگذاریم، تا از کارهای بی اثر و کم اثر و حتی با اثرات منفی توبه نکنیم خدا برکت و روزی و رزق کارهای نوآورانه مؤثر و بابرکت را به ما نمی‌دهد. در نتیجه باید از ابتدا یک‌بار فرایند مواجهه با یک پدیده را برای یک مخاطب خاص بررسی کرد و مخاطبان را ابتدا به درستی و بیش از هر کس دیگر شناخت. چراکه مخاطب یا از جنس خودمان است یا در زندگی او به شدت آغشته هستیم و یا عمیقا او را می‌شناسیم بطوری که می‌توانیم جای او زندگی کنیم، جای او فکر کنیم و از دریچه نگاه او جهان را طور دیگری ببینیم.

وی در پایان گفت: بازشناسی مخاطب باعث می‌شود از دریچه نگاه او مسأله‌ای که برای او است را کشف کنیم، ایده‌پردازی کنیم و یک‌بار ایده‌ها را با او چک کنیم و ببینیم ایده‌هایی که از نظر ما ایده‌آل برای مخاطب است آیا از نظر مخاطب هم جذاب است و با آن ارتباط می‌گیرد یا خیر؟


ثبت دیدگاه

هیچ دیدگاهی برای این پست قابل نمایش نمی باشد.

ارتباط مستقیم با مسئولان
تلفن ثابت:
کد پستی:
9154656386
رایانامه:
ساعت کاری:
شنبه الی چهارشنبه:

ساعت 7:30 - 14

روزهای پنجشنبه:

ساعت 7:30 - 13

آدرس:
مشهد مقدس، حرم مطهر، بلوار شهید شوشتری، انتهای شهید شوشتری 7، ساختمان شورای عالی حوزه علمیه خراسان
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دبیرخانه شورای عالی حوزه علمیه خراسان می باشد، استفاده از مطالب وب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
ارتباط مستقیم با مسئولان
دبیر شورای عالی
تلفن : کد پستی: رایانامه:
051-32008497 9154656386 shora@mailkh.com
051-32008118