سال مهـار تـــورم، رشــد تولـید

۱۴۰۴/۰۲/۰۹
www.shorakh.com
دومیــــن حــــــوزه علمیـــــــه جهـــــــان تشیـــٌــــع

تاریخ انتشار :

۱۳۹۶/۰۶/۳۱

آیت الله معصومی زحمات زیادی برای اسلام و انقلاب کشید

آیت الله مرتضوی شاهرودی با تسلیت درگذشت آیت الله معصومی شاهرودی، گفت: ایشان قبل از انقلاب با رژیم طاغوت مبارزه می کرد و به همین دلیل مکرر تبعید می شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی حوزه علمیه خراسان، آیت الله سید حسن مرتضوی شاهرودی، از علمای بزرگ خراسان و عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان در آخرین روز از درس خارج فقه خود قبل از محرم در جمع شاگردانش، درگذشت آیت الله معصومی شاهرودی، را تسلیت گفت.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان بیان داشت: آیت الله معصومی که چند دوره عضو مجلس خبرگان بود در زمان طلبگی خیلی خوب زحمت می کشید.

وی افزود: ایشان قبل از انقلاب با رژیم طاغوت مبارزه می کرد و به همین دلیل مکرر تبعید می شد و اما بعد انقلاب نیز پست های متعددی را اداره کرد تا اینکه یکشنبه 26 شهریور 96 دار فانی را وداع گفت.

گفتنی است آیت الله معصومی شاهرودی، نماینده چهار دوره مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه سابق تربت حیدریه، یکشنبه شب، 26 شهریور 96، بعد از گذراندن دوره ای چندماهه ازبیماری، به دیار باقی شتافت.

مراسم تشییع پیکر مطهر این عالم ربانی، سه شنبه 28 شهریور 96 ساعت 9 صبح از مقابل مهدیه مشهد واقع در خیابان امام رضا(ع) آغاز و تا حرم مطهر رضوی، منزل ابدی ایشان، ادامه یافت.

 

ثبت دیدگاه

هیچ دیدگاهی برای این پست قابل نمایش نمی باشد.

ارتباط مستقیم با مسئولان
تلفن ثابت:
کد پستی:
9154656386
رایانامه:
ساعت کاری:
شنبه الی چهارشنبه:

ساعت 7:30 - 14

روزهای پنجشنبه:

ساعت 7:30 - 13

آدرس:
مشهد مقدس، حرم مطهر، بلوار شهید شوشتری، انتهای شهید شوشتری 7، ساختمان شورای عالی حوزه علمیه خراسان
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دبیرخانه شورای عالی حوزه علمیه خراسان می باشد، استفاده از مطالب وب سایت با ذکر منبع بلامانع است.
ارتباط مستقیم با مسئولان
دبیر شورای عالی
تلفن : کد پستی: رایانامه:
051-32008497 9154656386 shora@mailkh.com
051-32008118