تاریخ انتشار :
۱۳۹۶/۰۷/۱۰
دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه اتکاء روحانیون به جناحهای سیاسی، فاصلهگیری از خط انقلاب است، گفت: شهید هاشمینژاد به مردم تذکر داده بود که اگر یک گروه سیاسی یا نظامی با اندیشه امام راحل زاویه پیدا کند و از مردم فاصله بگیرد شکست می خورد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی حوزه علمیه خراسان، حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر فرزانه در مراسم گرامیداشت سالروز شهادت حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالکریم هاشمینژاد که در ایوان مقصوره مسجدگوهرشاد برگزار شد، با بیان اینکه توجه دائم به خدای متعال اولین خصیصه این شهید بزرگوار بود، اظهار داشت: حجت الاسلام هاشمینژاد در قافله عظیم روحانیت، دین و حوزههای علمیه علاوه بر اینکه خود را به خوبی شناخته و پرورش داده و یک انسان خودشناخته و خود ساخته بود، در آن بهبوهه پیروزی انقلاب که گرفتاریها و مشکلات بسیاری وجود داشت همواره با یاد خدا زندگی میکرد.
دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان با اشاره به حساسیت شهید هاشمینژاد نسبت به عقاید انحرافی، گروههای سیاسی و نظامی، افزود: شهید هاشمینژاد میدانست اگر عقیده یک انسان دچار انحراف شود چه عاقبتی دارد و اگر یک گروه سیاسی یا نظامی با اندیشه امام زاویه پیدا کند به کجا منتهی میشود؛ بنابراین، نسبت به منافقین، گروههای سیاسی و عقیدتی مخالف، حساس بود.
وی تصریح کرد: در اوج قدرت بنیصدر که با 11 میلیون رأی، تیتر اول همه رسانهها بود، این شهید بزرگوار مطرح کرد که او از مردم فاصله میگیرد و به گروههای سیاسی نزدیک و متکی میشود که اگر چنین کند شکست خواهد خورد.
حجت الاسلام والمسلمین فرزانه خاطرنشان کرد: شهید هاشمینژاد با آن دقت قوی و نگاه تیزبین خود وقتی آن موضوع را احساس کرد که هنوز سخنی از اختلاف بنیصدر به میان نبود و مردم در حمایت از او شعار میدادند و با قدرت به عنوان اولین رئیسجمهور ایران سخنرانی میکرد.
پرهیز روحانیون از اتکاء به جناحهای سیاسی
دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان متذکر شد: اگر یک روحانی یا شخص سیاسی در هر موقعیتی که باشد از مردم جدا و به گروههای سیاسی متکی شود، به جایی نمیرسد و با خط اصلی انقلاب فاصله می گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین فرزانه به بیان دیگر خصایص برجسته شهید هاشمینژاد پرداخت و ادامه داد: شهید هاشمینژاد هرگز جلوتر از امام خمینی(ره) حرکت نمیکرد؛ به گونهای که در پاسخ به این سؤال که چرا در سخنرانیهای خود چیزی علیه منافقین مطرح نمیکنید، گفتند « چون هنوز امام مطلبی بیان نکردهاند و من از امام پیشی نمیگیرم».
دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان تصریح کرد: شهید هاشمینژاد امام را برای خود نمیخواست بلکه خودش را برای امام میخواست، اما گروههای سیاسی نوعا روحانیت را برای خویش میخواهند نه اینکه خود را در خدمت روحانیت و دین قرار دهند؛ شهید هاشمی نژاد در این زمینه دقت لازم را داشت.
حجت الاسلام والمسلمین فرزانه به شرایط دوران مبارزه شهید هاشمینژاد اشاره و عنوان کرد: در شرایطی که رئیس جمهور وقت آمریکا به ایران آمده بود و شاه در صفحه تلویزیون ضمن خیرمقدم، به او بشارت امنیت داد که در ایران راحت باشید، در حالی که بهترین علمای ما زیر وحشیانهترین شکنجهها در زندان کمیته مشترک که شکنجهگران آن تربیت شدگان اسرائیل بودند، جان می دادند.
وی افزود: در آن شرایط برخی به خواب غفلت فرورفته بودند و پرچم انجمن حجتیه در شهر و روستا بلند شده بود و معتقد بودند نباید در برابر ستم شاه حرکت کرد بلکه باید منتظر ظهور حضرت باشید؛ به پاخواستن و مبارزه کردن، کار کمی نبود.
شهید هاشمینژاد تمایلی به قدرت نداشت
دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه شهید هاشمینژاد یک انسان مبارز با بیان شیرین، گویا، پرصلابت، پرشور و هیجان در میدان مبارزه بود، با اشاره به اینکه شهید هاشمینژاد تمایلی به قدرت نداشت، گفت: چنین انسانهای خودشناخته و خودتربیت شده در تاریخ موج ایجاد کرده و انرژی یک ملت را آزاد و هدایت میکنند و دشمن نیز چنین انسان هایی را در صف اول هدف قرار داده است.
حجت الاسلام والمسلمین فرزانه خاطرنشان کرد: امروز افراد خبیثی هستند که سعی دارند «هاشمینژادها» به فراموشی سپرده شوند و تصویر آنها دیده نشود.
وی افزود: دشمن سعی می کند که اگر امکان داشت اینگونه افراد به صورتی منفی و انحرافی معرفی شوند زیرا حتی از جسد چنین انسانهایی واهمه دارد.
دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان در پایان یادآور شد: شهید هاشمینژاد بارها به صورت تلفنی به مرگ تهدید میشد ولی با قدرت راه را ادامه می داد و یک لحظه متزلزل نشد و خطاب به دشمن می گفت «مرا بکشید، فکر و راه من را چه خواهید کرد؛ با این ملت چه خواهید کرد؟»
ثبت دیدگاه
تلفن : | کد پستی: | رایانامه: |
051-32008497 | 9154656386 | shora@mailkh.com |
051-32008118 |